Als aannemersbedrijf Drijvers, gevestigd in het Zuid-Limburgse Terlinden, zijn wij al jaren actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf wordt gerund door vader en zoon en we werken indien gewenst met externe deskundigen. Samen vertalen we uw (bouw)wens graag in concrete voorstellen en praktische oplossingen.

Met onze kennis van de houtbouw, in het bijzonder de vakwerkbouw, zijn wij in staat hoogwaardige restauraties uit te voeren. Dagelijks komen wij in contact met de meest uiteenlopende vormen van houtconstructies. Veel van de prachtige vakwerkhuizen die u aantreft in het Limburgse heuvelland zijn dan ook door ons familiebedrijf gerealiseerd of gerestaureerd. Samen met u houden we onze omgeving mooi.

 

Onze werkwijze

U wilt gaan Bouwen, hoe pakt u dit aan? Als aannemersbedrijf zijn wij er om u hierbij te helpen.

Ontwerp

Of het nu gaat om een verbouwing, restauratie of nieuwbouw het belangrijkste is een ontwerp. Hier hebt u in de meeste gevallen een architect voor nodig. Kleine projecten en tuihuisjes kunnen wij met u ontwerpen maar zodra hier een vergunning voor nodig is adviseren wij u een architect te contracteren. Niet iedere architect is het zelfde, voor iedere bouwstijl en smaak zijn er architecten. Kijk naar de projecten die ontworpen zijn voordat u een keuze maakt. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Tijdens de ontwerpfase kan het geen kwaad ons op de hoogte te houden. Sterker nog wij praten graag me als er een ontwerp op tafel ligt. Voor de uitvoering en bouwwijze heeft iedere aannemer zijn voorkeur. Wij kunnen al in een vroeg stadium een prijsindicatie maken waarin onze voorkeur duidelijk word. Zo heeft u al snel een idee wat u krijgt voor welk bedrag.

Offerte

Als het plan eenmaal definitief is kunnen wij aan de slag met de calculatie en offerte. Als wij een ding hebben geleerd is het wel dat er momenteel enorm veel keuze is. En dan voornamelijk in de afwerking, denk aan: soorten vloerafwerking, stucwerk, kozijnen, sanitair, enz. Deze keuzes weet u vaak nog niet helemaal, voor ons is dit niet erg wij hanteren hiervoor stelposten die later worden ingevuld. Aan de handt van gerealiseerde projecten kunnen wij ook een beeld geven van mogelijke afwerkingen.

Uitvoering

Als aannemersbedrijf hebben wij veel vak disciplines binnen ons bedrijf. Maar er zijn ook specialistische disciplines die wij aan de vakman overlaten. Denk bijvoorbeeld aan Graafwerk, installaties, stukwerk en tegelwerk. Voor deze werkzaamheden werken wij met bedrijven die deze werkzaamheden uitvoeren,  omdat wij al vele projecten hebben uitgevoerd met deze bedrijven zijn we op elkaar ingespeeld en kunnen we de beste kwaliteit realiseren.

 

Tijdens de bouw zijn wij uw aanspeekpunt en voeren de regie. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen. en realiseren uw droom project.