OOK intresse in een vakwerk constructie

Stuur een mailtje met uitleg en eventuele foto’s of schetsen van uw wensen en wij zullen hier een mooie oplossing voor realiseren.

Tuindecoratie

Kleine ingangspartijen, serres en veranda’s, bijgebouwen, dierenstallen, terrasoverkappingen, buitenkeukens, garages, maar ook trappen en muren van natuursteen zitten in ons aanbod. Het zijn constructies die de functie en efficiëntie van de bestaande woonplek vergroten. Met onze kennis en aandacht, kunnen wij deze constructies makkelijk voor u realiseren.
Voor deze kleine objecten maken we eveneens gebruik van het vertrouwde eikenhout, populier, of een van de inheemse naaldhoutsoorten (grenen, vuren, douglas, of lariks). Niet onbelangrijk, we kunnen u snel vertellen of iets vergunningsvrij gebouwd mag worden of niet. Als u weet wat u wil, dan zorgen we samen dat u wens gerealiseerd wordt.
tuinhuis 1
Het ontwerp

Iedereen gebruikt zijn tuin anders. daarom hebben wij voor onze tuinhuizen geen standaard. Als u een idee heeft aan welke eisen het gebouw moet voldoen kunnen wij hier een ontwerp voor maken. De begin fase is altijd het karakteristieke vakwerkgeraamte. hier zijn vele mogelijkheden in om het uiterlijk te beinvloeden. Hierna kan de afwerking bepaald worden. Dit alles kunnen wij uitwerken in een ontwerp en offerte. 

tuin (10)